Jak se stát slavným na Instagramu?

Kdo by si nepřál vydělávat tím, co většina z nás dělá každý den zadarmo? Dávat fotky na Instagram nebo další sociální je dnes zábavou nejenom mladých lidí, ale postupně se tyto kanály dostávají ke starším ročníkům, které baví neméně. Kromě publikování však na těchto sociálních sítích často obdivujeme i ty, kteří jim v současné době vládnou – influencery.

instagram sociální síť

Život influencerů si představujeme tak, že ráno vstanou, dají si pečlivě naaranžovanou a podle nejnovějších trendů připravenou snídani, kterou si neopomenou vyfotit. Poté rozbalí balíčky od firem, ukážou je ve svých Instastories a po zbytek dne si jen užívají peněz a věcí zadarmo, které díky spolupracím získávají. Ano, může to tak fungovat, a možná tak už za několik měsíců můžete žít i vy. Co pro to musíte udělat?
instagram aplikace

Základem je získat nápad, jak se odlišit od celé řady ostatních. To se sice lehko řekne, ale o to hůř hledá. Jenže někdy stačí udělat to nejjednodušší, být sám sebou. A udělat z některého svého nedostatku třeba přednost, díky které si vás lidé zapamatují a začnou sledovat. Pak se zaměřte na další důležité aspekty. Podstatným dílkem úspěchu jsou líbivé fotky, bez těch to nepůjde. Snažte se je publikovat pravidelně, ale ne příliš málo ani naopak příliš často. Ideální je párkrát do týdne přidat fotku a každý den, pokud děláte něco zajímavého, například Instastories, kterými vše proložíte. K tomu, aby se fotky líbily, můžete použít celou řadu pomůcek. Bez filtrů a aplikací na úpravu fotografií dnes funguje málokdo a není se tedy za co stydět. Zkuste tak dát svým fotkám trochu šťávy a svůj unikátní styl. Dalším krokem je pak sledování a komentování počínání ostatních. Najděte si své vzory, které vás inspirují, pochvalte je a oceňte „lajkem“ či komentářem a uvidíte, že se vám to dříve či později vrátí. A pokud budete vše dělat správně a zajímavě, sledující porostou a vy třeba budete moci už brzy žít vysněný život influencera.